ICB logo text H

                            

bandera Catalana  bandera espanya  bandera Anglaterra 1  bandera frana                               
facebooh twitter instagram youtube
       

Notícies

Vaga de professorat

Hola

Benvolgudes famílies,

Els comuniquem que els dies 25 i 26 de gener hi ha una convocatòria de vaga general del professorat. El centre romandrà obert, en l’horari lectiu habitual, amb els serveis mínims establerts.

Atentament,

Equip Directiu

Concurs d’oratòria__L’Última Paraula

El passat 20 de desembre tres alumnes de 2on AB del CFGS d’Educació Infantil, van participar al concurs d’oratòria L’Última Paraula dins de la categoria Micròfon d’Or organitzat per ImpulsFP.

Van presentar el projecte que estan elaborant al mòdul de Projecte “Juguem”, demostrant la seva competència comunicativa davant d’estudiants d’FP i professorat de diversos instituts de la província de Barcelona.

El jurat va posar en valor l’interès, l’originalitat i la importància de repensar l’ús de joguines sobreestimuladores avui en dia. Han donat el seu veredicte pel qual passen a la següent fase !. 

Confiem que arribin a la final! 

Ànims i molta força!!

Més info

Esquiada Camps Blancs

Torna l'esquiada de l'Institut Camps Blancs. El 3 de febrer anem a la Masella. No us perdeu les classes amb monitor tot el dia, amb lloguer d'esquí o snowboard. Els tutors/es us donaran tota la informació.

Data límit d'inscripció: dimarts, 10 de gener de 2023.

Jornada del Vehicle Elèctric

L'Institut Camps Blancs ha participat en la Jornada del Vehicle Elèctric organitzada des de l'ajuntament de Sant Boi al Coboi lab, on ens hem trobat amb experts en automoció, empreses i institucions.

Hem compartit experiències i debats per fer front al repte d'una mobilitat més sostenible, aportant les necessitats de formació i col·laboració entre les empreses i l'FP per als nous perfils professionals del sector de l'automoció.

Més info

Col·laborem amb l'Apiteca de la biblioteca Jordi Rubió i Balaguer

Els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior de Manteniment Electrònic han col·laborat amb el projecte Apiteca, concretament en el desenvolupament i instal·lació de la tecnologia que permet monitorar els ruscos d'abelles de la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer de Sant Boi.

El projecte de l'Apiteca pertany al programa de les biblioteques del The Europe Challenge amb l'objectiu de naturalitzar espais urbans, destacant la salut i la biodiversitat.

Participem al Concurs PFI: Perruqueria i estètica

El dijous 5 de maig participem en el Concurs PFI: Perruqueria i Estètica en el L’Oréal LAB de Barcelona, organitzat pel Servei de Programes de Qualificació i Iniciació Professional i patrocinat per L'Oreal, Brumen, Evolux i CaixaBank. 

Els participants del PFI de Perruqueria i estètica, hauran de demostrar les seves competències i soft skills com la concentració, creativitat, organització, ... Segueix l'esdeveniment a les nostres xarxes socials.