Institut Camps BlancsInstitut Camps Blancs

Notícies

Portes Obertes Postobligatoris

Dimecres, 9 de maig

  •  BATXILLERAT: Arts - Humanitats i Ciències Socials - Ciències i Tecnologia. A les 17:00H

Dilluns, 14 de maig

  • Cicles formatius de grau mitjà, de grau superior i programa de formació i inserció (consultar calendari en llegeix més)

Llegeix més...

Preinscripció curs 2018-2019

  • ESO. Presentació de les sol·licituts. del 13 al 24 d'abril. Sol·licitud inscripció (NOVETAT: obligatori correu electrònic de la família)
  • BATXILLERAT. Presentació de les sol·licituts: del 14  al 24 de maig
  • CICLES FORMATIUS DE GRAU MITJÀ. Presentació de les sol·licituts: del 14  al 24 de maig
  • CICLES FORMATIUS DE GRAU SUPERIOR. Presentació de les sol·licituts: del 29 de maig al 7 de juny
  • PROGRAMA DE FORMACIU INICIAL (PFI) . Presentació de les sol·licituts: del 14  al 25 de maig

Trobareu tota la informació a L' ESPAI DE SECRETARIA i a la web del DEPARTAMENT D'ENSENYAMENT

 

Concurs PaintingCars Skills

Els alumnes Adrian Morillas i Lomberto Moran de 2n de carrosseria, s’han presentat al concurs PaintingCars Skills organitzat per l’escola Salesians de St Vicents dels Horts amb el patrocini de BS i Sagola. Han realitzat un procés de reparació des de la massilla, aplicació de pintures de fons, aplicació de pintures d’acabat d’un metal·litzat en base aigua, fins a la aplicació de vernís.

Molts nervis i molta pressió pels alumnes, que havien de demostrar l’assoliment de gran part dels continguts del cicle, fent una molt bona feina davant de molta gent que presenciava el concurs, però de la que segur han après molt. Felicitats al nostre candidat per estar seleccionat entre els 6 finalistes al concurs en representació del centre i per la feina ben feta que ha estat excel·lent.  Facebook

Exposició Batxillerat artístic

Com és costum, per abril l'art surt al carrer, ja sigui en format de parades com l'exposició que presentem al vestíbul de la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer, de la nostre població. Podrem admirar i gaudir dels treballs artístics, realitzats pels alumnes de 1r i 2n de batxillerat del nostre institut.

Del 4 al 26 d'abril

Us esperem!!

 

 

Algunes xerrades de les Jornades tècniques

Des de la Família Professional de Serveis socioculturals, el Cicle formatiu d'Atenció a persones en situació de dependència es van organitzar tres sessions. La primera xerrada sobre "Estigma, autoestigma i malalties Mentals" a càrrec de professionals i usuaris del Centre de salut mental Benito Meni, de Sant Boi. La segona ponència va tractar sobre "El trastorn general del desenvolupament (TGD) i l'educació especial" a càrrec de Esperança Garcia, Tutora d'aula i Beatriz Ramíre,z Psicòloga, professionals de l'escola D'EducacióEespecial Maria Felip Duran, de Gavà. La tercera relacionada amb les "Malalties generadores de limitacions motrius i accessibilitat", a càrrec de Jordi Taulé, psicòleg i sexòleg. Facebook

VI Mostra de treballs de recerca

El passat 15 de març, l'Institut Camps Blancs representat per l'alumna Aroa Morales de segon de batxillerat amb el seu magnífic treball de recerca La cuina del futur. Art o salut?, va participar a la VI Mostra de treballs de recerca, organitzada pels serveis educatius del Baix Llobregat 3 i l'ajuntament de Sant Boi de Llobregat. L'acte va ser inaugurat per la Regidora de l'àrea Ciutat educadora, Sra. Alba Martínez, i la Sra Josepa Feixa, Inspectora d'Ensenyament. Facebook  Receptes de cuina: Reina de trufa amb fals caviar  i  Dolça flor tropical.