ICB logo text H

                            

bandera Catalana  bandera espanya  bandera Anglaterra 1  bandera frana                               
facebooh twitter instagram youtube
       

Notícies

Preinscripció i matrícula (curs 2022-23)

Podeu demanar informació a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Prova d'accés a CFGS

El Departament d'Educació convoca la prova d'accés a cicles formatius de grau superior per a les persones que hi volen accedir, però no tenen el títol de batxillerat o equivalent a efectes d'accés.

Trobareu aquí la informació, calendari i horari respecte a la convocatòria per a les proves d'accés a cicles formatius de grau superior 2022.

Es prioritza l'atenció telemàtica al correu de secretaria: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Jornades de Portes obertes (curs 2022-23)

  • Cicles formatius grau superior: dijous 19 de maig a les 17:30 H (presencial)
  • ESO: 3 de març a les 17:30 H    Vídeo    Presentació
  • Batxillerat: dijous, 7 d’abril a les 17:30 H  Presentació
  • Cicles formatius grau mitjà: dijous, 7 d’abril a les 18:00 H
  • IFE:  Presentació i vídeo  Per qualsevol dubte contacteu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 

Certificacions de llengües

Tots els alumnes que s'han presentat a la certificació de llengües de cicles formatius i batxillerat (B1 i B2 d'anglès) han aprovat. Moltes felicitats!

Col·laborem amb l'Apiteca de la biblioteca Jordi Rubió i Balaguer

Els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior de Manteniment Electrònic han col·laborat amb el projecte Apiteca, concretament en el desenvolupament i instal·lació de la tecnologia que permet monitorar els ruscos d'abelles de la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer de Sant Boi.

El projecte de l'Apiteca pertany al programa de les biblioteques del The Europe Challenge amb l'objectiu de naturalitzar espais urbans, destacant la salut i la biodiversitat.

Participem al Concurs PFI: Perruqueria i estètica

El dijous 5 de maig participem en el Concurs PFI: Perruqueria i Estètica en el L’Oréal LAB de Barcelona, organitzat pel Servei de Programes de Qualificació i Iniciació Professional i patrocinat per L'Oreal, Brumen, Evolux i CaixaBank. 

Els participants del PFI de Perruqueria i estètica, hauran de demostrar les seves competències i soft skills com la concentració, creativitat, organització, ... Segueix l'esdeveniment a les nostres xarxes socials.