ICB logo text H

                            

bandera Catalana  bandera espanya  bandera Anglaterra 1  bandera frana                               
facebooh twitter instagram youtube
       

Notícies

Segona fase d'admissió de setembre

Us avancem les vacants de setembre per la 2a fase d'admissió.

  • Destinataris: alumnes que volen accedir a un Cicle formatiu de grau mitjà o de grau superior.
  • Vacants de setembre (provisional): el nombre de vacants definitives es publica el 13 de setembre.
  • Calendari:  pendent  de l'actualització de dades del Departament d'Educació. 

Jornada del Vehicle Elèctric

L'Institut Camps Blancs ha participat en la Jornada del Vehicle Elèctric organitzada des de l'ajuntament de Sant Boi al Coboi lab, on ens hem trobat amb experts en automoció, empreses i institucions.

Hem compartit experiències i debats per fer front al repte d'una mobilitat més sostenible, aportant les necessitats de formació i col·laboració entre les empreses i l'FP per als nous perfils professionals del sector de l'automoció.

Més info

Prova d'accés a CFGS

El Departament d'Educació convoca la prova d'accés a cicles formatius de grau superior per a les persones que hi volen accedir, però no tenen el títol de batxillerat o equivalent a efectes d'accés.

Trobareu aquí la informació, calendari i horari respecte a la convocatòria per a les proves d'accés a cicles formatius de grau superior 2022.

Es prioritza l'atenció telemàtica al correu de secretaria: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Certificacions de llengües

Tots els alumnes que s'han presentat a la certificació de llengües de cicles formatius i batxillerat (B1 i B2 d'anglès) han aprovat. Moltes felicitats!