ICB logo text H

                            

bandera Catalana  bandera espanya  bandera Anglaterra 1  bandera frana                               
facebooh twitter instagram youtube
       

Milions d'estudiants han participat en L'Hora del Codi durant la setmana passada, l'esdeveniment d'aprenentatge més gran de la història!

En un món on la tecnologia està canviant tot, instituts com Camps Blancs estan assegurant que la informàtica es converteixi en part de l'aprenentatge fonamental, ajudant a donar a milions d'estudiants a tot arreu del món l'oportunitat d'aprendre.

 La majoria dels instituts encara no ensenyen ciències de la computació, i els esforços per dur-ho a terme són inspiradors.

Els alumnes de l'ESO i batxillerat de l'institut van realitzar l'activitat facilitada pels estudiants de CFGM d'Instal·lacions de Telecomunicacions. Un esdeveniment divertit i amè on van descobrir i experimentar les ciències de la computació, així com la implicació en la vida personal i professional.

Durant l'esdeveniment ens va visitar la Tinenta d’alcaldia d'Educació de l'Ajuntament de Sant Boi, Alba Martínez, que va poder veure als alumnes realitzant l'activitat i fins i tot va realitzar les seves pròpies línies de codi.

L'activitat va començar amb una introducció on es va explicar la importància de la tecnologia en les nostres vides i per què hem de saber crear-la. Va continuar amb el treball autoguiat on es podia experimentar individualment en la generació de codi, en un entorn agradable i significatiu. Per finalitzar es van intercanviar impressions amb el grup de classe, es van lliurar els certificats de participació i es van compartir les experiències a les xarxes socials.