Institut Camps BlancsInstitut Camps Blancs

En aquest espai us enllacem a la documentació relativa a les proves d'accés a la universitat (proves PAU i PAP).

Anirem actualitzant la informació segons arribi al Centre,

Amb data 25 de abril de 2018, ens arriba la següent informació: PAU 2018 cicle formatius de grau superior

 Tal com sabeu, els titulats tècnics de Cicles Formatius de Grau Superior (CFGS) poden accedir a la universitat directament i sense obligació de fer cap prova. La seva nota d’accés és la qualificació mitjana obtinguda en el cicle (entre 5 i 10 punts) i té validesa indefinida.

Tanmateix, per accedir a algun estudi de Grau, aquests estudiants poden considerar millorar la nota d’accés examinant-se de matèries de modalitat de batxillerat vinculades als estudis universitaris que desitgin cursar. Per això,voluntàriament, poden fer exàmens per apujar la nota d’admissió a la universitat.

Matrícula per a la PAU, convocatòria de juny, és del 16 al 31 de maig.

La prova d’accés a la universitat, convocatòria de juny són el 12, 13 i 14 de juny.

Us adjuntem el calendari de PAU 2018 per als alumnes de Cicles Formatius de Grau Superior.

Així mateix, us adjuntem el model del certificat que us farem arribar i que ens haureu de retornar degudament signat a l’adreça Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., a fi de validar els alumnes que podran accedir a la  fase específica de PAU.

D’altra banda, aprofitem l’avinentesa per informar-vos que la matrícula de la prova d’aptitud personal (PAP) per accedir als graus d’educació infantil i primària de totes les universitats, públiques i privades, del sistema universitari català, és del 24 de maig al 6 de juny de 2018 i la prova tindrà lloc el 16 de juny de 2018.

Tota la informació general la trobareu al Canal Universitats

http://universitats.gencat.cat

 

Oficina d’Accés a la Universitat. Consell Interuniversitari de Catalunya. Secretaria d’Universitats i Recerca

Departament d'Empresa i Coneixement.  Via Laietana 2 | 08003 Barcelona | Tel. 935526980

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | universitats.gencat.cat | facebook.com/universitatscat | twitter.com/universitatscat