ICB logo text H

                               

bandera Catalana  bandera espanya  bandera Anglaterra 1  bandera frana 

Transport i manteniment de vehicles

Proporciona els coneixements necessaris per efectuar realització de les operacions de reparació, muntatge d'accessoris i transformacions del vehicle en l'àrea de carrosseria, bastidor, habitacle i equips o arreus. i operacions de manteniment, muntatge d'accessoris i transformacions del vehicle en les àrees de mecànica, hidràulica i pneumàtica i electricitat.

Els Graus de la Família Professional de Manteniment de Vehicles Autopropulsats que es cursen a l'INS Camps Blancs són els que detallem a continuació:

CICLES DE GRAU MITJÀ

Electromecànica de vehicles

Aquests estudis postobligatoris capaciten per realitzar operacions de manteniment, muntatge d'accessoris i transformacions a les àrees de mecànica, hidràulica, pneumàtica i electricitat del sector d'automoció, ajustant-se a procediments i temps establerts, complint amb les especificacions de qualitat, seguretat i protecció ambiental.

Tenen una durada de 2.000 hores (aproximadament 1.600 lectives en un centre educatiu i 400 de pràctiques en un centre de treball) distribuïdes en dos cursos acadèmics.

Carrosseria

Aquests estudis postobligatoris capaciten per reparar i muntar accessoris del vehicle i transformar-ne la carrosseria, el bastidor, la cabina i els equips.

Tenen una durada de 2.000 hores (aproximadament 1.600 lectives en un centre educatiu i 400 pràctiques en un centre de treball) distribuïdes en dos cursos acadèmics.

CICLE DE GRAU SUPERIOR

Automoció

Aquests estudis postobligatoris capaciten per organitzar, programar i supervisar l'execució de les operacions de manteniment i la seva logística en el sector d'automoció, amb l'orientació a vehicles industrials diagnosticant avaries en casos complexos, i garantint el compliment de les especificacions establertes per la normativa i pel fabricant del vehicle.
Tenen una durada de 2.000 hores (aproximadament 1.600 lectives en un centre educatiu i 400 de pràctiques en un centre de treball) distribuïdes en dos cursos acadèmics.

Més informació a la web del Departament d'Ensenyament

Electromecànica de vehicles

Carrosseria

Automoció