ICB logo text H

                            

bandera Catalana  bandera espanya  bandera Anglaterra 1  bandera frana                               
facebooh twitter instagram youtube
       

Administració i gestió

Capacita l'alumne per organitzar i realitzar l'administració i gestió de personal, de les operacions economico-financeres i de la informació i assessorament a clients o usuaris, tant en l'àmbit públic com en el privat.

Els cicles formatius de la Família Professional d'Administració que es cursen a l'Institut Camps Blancs són els que detallem a continuació:

webAdmpptx

 CICLE DE GRAU MITJÀ

Gestió Administrativa

Capacita l'alumne per dur a terme activitats de suport administratiu en l'àmbit laboral, comptable, comercial, financer i fiscal, així com d'atenció al client/usuari, tant en empreses públiques com privades, aplicant la normativa vigent i protocols de qualitat.

Tenen una durada de 2.000 hores (1.584 lectives en un centre educatiu i 416 pràctiques en un centre de treball) distribuïdes en dos cursos acadèmics.

 

 

webAdmpptx1CICLE DE GRAU SUPERIOR

Administració i Finances

Capacita l'alumne per organitzar i executar les operacions de gestió i administració en els processos comercials, laboral, comptable, fiscals i financers de una empresa pública o privada aplicant la normativa vigent i els protocols de gestió de qualitat, assegurant la satisfacció del client i/o usuari i actuant segons les normes de prevenció de riscos laborals i protecció mediambiental.

Tenen una durada de 2.000 hores (1.584 lectives en un centre educatiu i 416 pràctiques en un centre de treball) distribuïdes en dos cursos acadèmics.

 

PROJECTES INTERNACIONALS

Des del departament d'administració es participa en el següent projecte internacional:

Let’s startUP del CFGM de Gestió administrativa, amb alumnes de Caen, França.

 

 INSTAGRAM DEL DEPARTAMENT D'ADMINISTRACIÓ i GESTIÓ

  instagram   @administratius_camps_blancs

 Més informació a la web del Departament d'Ensenyament

Gestió Administrativa

Administració i Finances

 Podeu contactar amb nosaltres a través del correu: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

VISITA VIRTUAL A EMPRESA A L'AULA

VIRTUALADM

IMATGES DELS CCFF D'ADMINISTRACIÓ I GESTIÓ

EMPRESES I ENTITATS COL·LABORADORES