ICB logo text H

                            

bandera Catalana  bandera espanya  bandera Anglaterra 1  bandera frana                               
facebooh twitter instagram youtube
       

Proves d'accés als cicles formatius de grau mitjà (convocatòruia 2021)

Trobareu tota la informació respecte a la convocatòria per a les proves d'accés 2020 del Departament d'Educació, podeu informar-vos en la seguent adreça: Convocatòria PAGM 2021.

 

  •  Llista provisonal d'admesos i exclosos

Tancada

  •   Llista provisonal de qualificacions

- Les qualificacions provisionals es publicaran el 21 de maig.

- El Departament d'Educació us enviarà la qualificació per correu electrònic.

- Per qualsevol dubte enviar un correu al Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

  • Reclamacions qualificacions provisionals 

 - Enviar correu al Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. abans del 24 de maig indicant les matèries que voleu revisar.  Ens posarem en contacte amb vosaltres per donar-vos hora per la revisió de la prova (el període de revisió és des del 24 al 26 de maig)

- Si la nota de la qualificació provisional és igual o superior a 4 i podeu aportar algun certificat de vida laboral, cursos de formació ...  Ens ho feu arribar durant el període de reclamació.

NOTA:  El Departament d'Educació va enviar les notes dels PFI el 4 de maig. Per una incidències tècnica van haver-hi centres que no se'ls va carregar, un d'aquests va ser el nostre. Si heu fet un PFI i no surt la nota poseu-vos en contacte amb nosaltres aportant el certificat i la introduirem nosaltres (data límit 26 de maig)