ICB logo text H

                            

bandera Catalana  bandera espanya  bandera Anglaterra 1  bandera frana                               
facebooh twitter instagram youtube
       

Spain-Italy Connection

Enguany des del departament d’Electrònica de l’Institut Camps Blancs hem engegat un projecte de col·laboració amb un centre de formació professional italià, Scuola Centrale Formazione/AFGP. Els alumnes de segon del CFGM d’Instal·lacions de Telecomunicacions participaran en un intercanvi virtual d’anglès amb alumnes de cicles d’electricitat de l’escola AFGP CENTRO BONSIGNORI.

Aquest projecte pretén encoratjar els alumnes a parlar anglès, allunyant-los de totes les pors, inseguretats i vergonyes. Amb les trobades virtuals els nostres alumnes contactaran amb joves italians, també estudiants de cicles d’electricitat i/o electrònica, podran comparar els dos sistemes educatius i es familiaritzaran amb el vocabulari tècnic de la família professional.

En un futur, quan la mobilitat no estigui condicionada per la pandèmia, es contemplen unes trobades internacionals, a Brescia i Barcelona, a les quals hi puguin accedir tots els alumnes participants d’aquest projecte. Volem que sigui una activitat inclusiva que permeti a alumnes amb pocs recursos i que no han sortit del seu entorn, la possibilitat de conèixer d’altres joves europeus i de, en un futur, viatjar a un altre país europeu i copsar realitats diferents i alhora similars a les seves.

SpainItaly 01

En aquest enllaç trobaràs tota la informació