ICB logo text H

                            

bandera Catalana  bandera espanya  bandera Anglaterra 1  bandera frana                               
facebooh twitter instagram youtube
       

ESPAI ESCOLA-EMPRESA

La Coordinació de FP té com àmbit d'actuació la gestió de la Formació en Centres de treball (FCT), la gestió de les ofertes laborals, i en general la relació de col·laboracio amb empreses i entitats.

Des de la CFP s'impulsen i gestionen els programes de mesures flexibilitzadores de la FP ( FP DUAL, els programes d'acreditació de competències professionals - assessorament i reconeixement, programes acredita't i qualifica't - ...)

empreses

 FORMACIÓ EN CENTRES DE TREBALL   

A l'enllaç trobareu la Normativa de pràctiques en empresa on podeu consultar entre altres

  • Què és la FCT?
  • El plans d'activitats de formació dins de l'empresa
  • La normativa per demanar exempcions de la FCT
Normativa de la Formació pràctica en Centres de Treball (FCT)

Si com empresa o entitat esteu interessats en col·laborador amb nosaltres en la FCT, ompliu el  formulari:

  Sol·licitud d'ofertes de col.laboració en pràctiques

LA BORSA DE TREBALL DE l'INSTITU CAMPS BLANCS    

EMPRESES:  Les empreses interessades en formar part de la nostra base de dades, ho podeu fer omplint la Sol·licitud d'ofertes de treball, ens l'envieu i us afegirem a la borsa de treball. Podeu utlitzar aquest servei, entre altres opcions, per gestionar les vostres ofertes d'ocupació que arribaran, directament als nostres alumnes a través la plataforna  empleafp, feu click en  Accés a la borsa de treball

ALUMNES:  Els alumnes  interessats en formar part de la nostra borsa de treball ho podeu fer a través de la plataforna Accés a la borsa de treball. Caldrà que us registreu i valideu el correu que us arribarà al vostre e-mail.  Quan esteu registrats,  us arribaran al vostre e-mail les ofertes d'ocupació introduïdes per les empreses. Quan tingueu el títol, corresponent al CF que heu cursat, el Centre el validarà i quedareu registrats com alumnes certificats amb Títol.

Accés a la BORSA DE TREBALL

Si com  empresa  voleu que us registrem a la nostra borsa de treball, o simplement us voleu posar en contacte amb nosaltres per gestionar ofertes de treball o interessar-vos per altres qüestions (FP-DUAL, assessorament ...) ompliu el següet formulari,

  Sol·licitud d'ofertes de treball