ICB logo text H

                            

bandera Catalana  bandera espanya  bandera Anglaterra 1  bandera frana                               
facebooh twitter instagram youtube
       

Notícies

CONVALIDACIONS MATÈRIES D'FP

Abans de sol.licitar la convalidació heu de llegir detingudament el següent document el qual recull les possibles convalidacions de MP (mòduls professionals) i UF (unitats formatives) en els CCFF.

Full informatiu sobre les convalidacions en CCFF

Lliurament de sol.licituds de convalidacions a la vostra tutoria: fins al 21 d’octubre

Sol.licitud de convalidació

Sol.licitud de convalidació singular

 

 

 

 

Jornada del Vehicle Elèctric

L'Institut Camps Blancs ha participat en la Jornada del Vehicle Elèctric organitzada des de l'ajuntament de Sant Boi al Coboi lab, on ens hem trobat amb experts en automoció, empreses i institucions.

Hem compartit experiències i debats per fer front al repte d'una mobilitat més sostenible, aportant les necessitats de formació i col·laboració entre les empreses i l'FP per als nous perfils professionals del sector de l'automoció.

Més info

Col·laborem amb l'Apiteca de la biblioteca Jordi Rubió i Balaguer

Els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior de Manteniment Electrònic han col·laborat amb el projecte Apiteca, concretament en el desenvolupament i instal·lació de la tecnologia que permet monitorar els ruscos d'abelles de la Biblioteca Jordi Rubió i Balaguer de Sant Boi.

El projecte de l'Apiteca pertany al programa de les biblioteques del The Europe Challenge amb l'objectiu de naturalitzar espais urbans, destacant la salut i la biodiversitat.

Participem al Concurs PFI: Perruqueria i estètica

El dijous 5 de maig participem en el Concurs PFI: Perruqueria i Estètica en el L’Oréal LAB de Barcelona, organitzat pel Servei de Programes de Qualificació i Iniciació Professional i patrocinat per L'Oreal, Brumen, Evolux i CaixaBank. 

Els participants del PFI de Perruqueria i estètica, hauran de demostrar les seves competències i soft skills com la concentració, creativitat, organització, ... Segueix l'esdeveniment a les nostres xarxes socials.

24h Innovació

L'Institut Camps Blancs participa el 28 i 29 d'abril amb tres equips a les 24h Innovació, una hackathó que té com a finalitat posar en pràctica la metodologia Design thinking.

Acostem el món de la Formació Professional a l’empresa, posant al centre de l’esdeveniment 24 reptes reals de 24 empreses. 30 alumnes de totes les famílies professionals del nostre institut dissenyaran i prototiparan solucions innovadores i creatives. Desenvoluparan les seves softs skills a partir de les competències professionals adquirides, endinsant-se des de l’experiència pràctica en les metodologies àgils.

Segueix l'esdeveniment a les nostres xarxes socials.

Beques del Ministeri curs 2022-23

AVENÇ DE LA CONVOCATÒRIA - DATES DE PRESENTACIÓ

Està previst que la convocatòria obri el termini de presentació de sol·licituds el 30 de març i fins el 12 de maig de 2022.

Trobaràs tota la informació en aquest web.

So·licita-la encara que no sàpigues el que estudiaràs, o si encara no saps si estudiaràs o no.