ICB logo text H

                            

bandera Catalana  bandera espanya  bandera Anglaterra 1  bandera frana                               
facebooh twitter instagram youtube
       

Imatge personal

Proporciona els coneixements necessaris per dur a terme l'aplicació de tècniques d'estètica personal decorativa, l'assessorament al client en el seu àmbit de competència i la presentació de productes, estris i aparells d'ús per a la bellesa. També dels coneixements necessaris per potenciar la imatge personal i assessorar el client, aplicar tècniques de perruqueria per a l'embelliment dels cabells i les tècniques complementàries de manicura, pedicura, arranjament i rasura de barba i bigotis.

Els Graus de la Família Professional de Imatge Personal que es cursen a l'INS Camps Blancs són els que detallem a continuació:

CICLES DE GRAU MITJÀ

Perruqueria i Cosmètica Capil.lar

Aquests estudis capaciten per fer la cura i l'embelliment del cabell, l'estètica de mans i peus i l'estilisme masculí, així com comercialitzar serveis i venda de cosmètics, complint els protocols de qualitat, prevenció de riscos laborals i protecció ambiental.

Tenen una durada de 2.000 horas (1.650 al centre educatiu i 350 en un centre de treball) distribuïdas en dos cursos acadèmics.

Estètica i Bellesa

Aquests estudis postobligatoris capaciten per aplicar les tècniques d'estètica personal decorativa, assessorar les persones, presentar productes i estris del sector i gestionar un establiment de bellesa.

Tenen una durada de 2.000 horas (1.650 al centre educatiu i 350 en un centre de treball) distribuïdas en dos cursos acadèmics

CICLES DE GRAU SUPERIOR

Estètica Integral i Benestar

Aquests estudis capaciten per dirigir i organitzar el desenvolupament dels serveis estètics, planificar i realitzar tractaments estètics relacionats amb la imatge i el benestar i aplicar tècniques estètiques hidrotermals, depilació i implantació de pigments, tot assegurant la qualitat, la prevenció de riscs laborals i la gestió ambiental.

La duració és de 2.000 hores (aproximadament 1.650 en un centre educatiu i 400 en un centre de treball) distribuïdes en dos cursos acadèmics.

Estilisme i Direcció de Perruqueria

Aquests estudis capaciten per dirigir i supervisar el desenvolupament dels serveis de perruqueria, planificar i portar a terme tractaments capil·lars estètics i dissenyar estilismes de canvi d'imatge, respectant criteris de qualitat, seguretat, respecte al medi ambient i disseny per a tots.

La duració és de 2.000 hores (1.650 en un centre educatiu i 350 en un centre de treball) distribuïdes en dos cursos acadèmics.

 

SERVEI D'ATENCIÓ ALS CLIENTS

- Horari serveis de peruqueria 2018-2019

- Horari serveis d'estètica i bellesa 2018 - 2019

- Horari serveis d'estètica i benestar 2018 - 2019

 XARXES SOCIALS DEL DEPARTAMENT D'IMATGE PERSONAL

Enllaç al facebook de perruqueria

Enllaç a l'instagram de perruqueria

Enllaç al facebook d'estètica

Enllaç a l'instagram d'estètica

Enllaç al twitter d'estètica

FOTOS DELS CCFF D'IMATGE PERSONAL